bg.gif  БългарскиEnglishРусский
Бургас
 
Новини
РИСУВАНЕ, НО НЕ С ВИНО, А СЪС САНГРИЯ!

Каним Ви да се потопите в магическата атмосфера на острова, да рисувате в приятна, вдъхновяваща обстановка с чаша леденостудена сангрия.

Всеки четвъртък, само срещу 35 лв., не къде да е, а на Остров Света Анастасия ще имате възможност да рисувате с Арт Студио/Be creative. В цената са включени всички необходими материали за рисуване.

Стартираме на 25 юни! Какво ще рисуваме? - Загадъчната „Дама с макове“.

Ще бъде вълнуващо изживяване. На фона на разбиващи се в брега вълни, чайките и морето ще се насладим на прекрасното усещане да бъдем творци.

Ще поглезим сетивата ви и с ледено студена сангрия и островни вкусотии.

Преживяването си заслужава!

Участието в ателиетата става само след предварителна резервация на тел. 0882 004 124 – активен е всеки ден от 9:00 ч. До 17 ч. или на email: reservation@gotoburgas.com.

Тръгваме от "Магазия 1" в 17:30 часа /необходимо е да бъдете на пристана в 17:00 часа, за да се избегне струпването на хора/, пристигаме на острова в 18:00 часа, отплаване обратно за Бургас в 21:00 часа.

Ако не Ви се рисува, може просто да се насладите на залеза от терасата на Лекарната с чаша вино или да вечеряте в ресторант "100 години назад", който предлага автентична кухня с морски специалитети, приготвени по стари бургаски рецепти.

Побързайте! Местата са ограничени!!!

*Провеждането на събитието става при записани минимум 5 човека.


Назад

Актуално

Новини

Събития