bg.gif  БългарскиEnglishРусский
Бургас
 
Новини
ОСТРОВ СВЕТА АНАСТАСИЯ ЩЕ БЪДЕ СЦЕНА ЗА ПЪРВИЯ КОНЦЕРТ НА ГРУПА „ЛЕМЪН БОКС“ НА 12 АВГУСТ

На 12 август 2017 г. група „Лемън Бокс“ ще изнесат първия си концерт на сцената на остров Света Анастасия. Съчетанието между модерна музика, романтика и магията на Острова ще превърне съботната вечер в обаятелно и запомнящо се преживяване.

Група „Лемън Бокс“ е създадена през 2016 г. Зорница и Станимир („Ди Фемили”), Марти (ПИФ), Стефан Германов (екс-Милена Славова), както и Асен Хайдутов – перкусии, се събират, за да дадат простор на дълго таената си творческа енергия.

Срещата на петима музиканти с разнородни интереси и професии допълнително обогатява стила им, който се сдобива с необичайна нова сила. За няколко месеца съвместна работа те създават песни, достатъчни за първия им албум – деликатен микс от поп, фънк и чил аут. Музиката за тях е удоволствие и забавление.

Цена на билет за концерта с включен двупосочен билет за пътуване с кораб: 20 лева на човек. Билети ще се продават от 2 август в Туристическите информационни центрове:

-          Подлез на Операта;

-          Автогара „Юг“;

-          „Магазия 1.

Кораб "Анастасия" ще отплава от "Магазия 1" в 20:00 ч., а началото на концерта е в 21:00 ч. За допълнителна информация:

-          Телефон 0882 004 124

-          Е-mail: reservations@gotoburgas.com

Ето малка част от това, което ще слушаме на Острова на 12 август: https://www.facebook.com/LemonBox.Band/videos/1457452604293711/


Назад

Актуално

Новини

Събития