bg.gif  БългарскиEnglishРусский
Бургас
 
Събития
ОТПЛАВАЙТЕ "В ОТКРИТО МОРЕ“ НА 16 ЮНИ

На 16 юни /петък/ в 18:00 часа кораб „Анастасия“ ви очаква на „Магазия 1“, за да ви отведе „В открито море“… но не очаквайте морска разходка отвъд пределите на Бургаския залив. Това е името на новото заглавие в афиша на Младежки експериментален театър към НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас. Постановката ще се играе на откритата сцена на остров Света Анастасия от 19:00 часа.

Режисьор на новата пиеса е Георги Минков, а режисьор-постановчик Христо Симеонов. Заедно с младите актьори, те ще разкажат на публиката  абсурдната история за трима корабокрушенци на дървен сал, насред морето, които в крайно отчаяние и глад губят човешкото и превръщат сала в предизборна трибуна. Оказва се, че този текст на Славомир Мрожек, който е писан преди много  години, е повече от  актуален днес. Според режисьорите зрителите сами ще си отговорят на въпроса: Колко в пиесата  е „театър на абсурда“ и колко – „театър на реалността“ ?

Участват   Александър Джимджинов, Мартин Йорданов, Симеон Димов и Стоян Величков от класовете по „Актьорско майсторство“ на Георги Минков и Даниела Георгиева. Музикално  оформление –  Христо Симеонов. Костюми –  ученици от класа по „Сценичен костюм“ на Аглика Атанасова.

Трима души на един сал в изключително комедийна ситуация. Какво ще се случи? Ще разберете на 16.06.2017 г. от 19:00 ч. на откритата сцена на остров Света Анастасия.

Постановката е безплатна!

Заплаща се пътуването с кораб на преференциални цени:

Във връзка с театралната постановка, курсът на кораб „Анастасия“ в 17:00 часа на 16 юни се отменя за 18:00 часа. Местата са ограничени – необходима е предварителна резервация на телефон 0882 004 124 или на e-mail: reservations@gotoburgas.com.

 

Назад

Актуално

Новини

Събития