bg.gif  БългарскиEnglishРусский
Бургас
Къща за гости
Начало | Обекти на острова
Къща за гости

За онези посетители, които желаят да се насладят на островната романтиката за повече от ден, се предоставя възможност да пренощуват на Острова. Помещенията за нощувка предлагат неповторима гледка към магичната красота на Бургаския залив, като цялостният им интериор е решен така, че да пресъздаде по уникален начин атмосферата и духа на миналото.

Стаите за гости са пет на брой и са разположени в две отделни сгради - "Малка манастирска сграда“ и "Голяма манастирска сграда“, които в миналото са били част от островния манастирски комплекс.

               

Малка манастирска сграда

Малката сграда разполага с две самостоятелни двойни стаи, намиращи се на втория етаж. И двете стаи са със самостоятелен санитарен възел, а обстановката им успешно съчетава домашния уют и духа на миналото. Камината в една от стаите ще ви потопи в топлината и чара на островитянския дух и спокойствие, а гледката от прозореца и свежият морски бриз ще ви накарат да се влюбите в това място. 

Голяма манастирска сграда

Голямата сграда предлага възможност на гостите да се върнат стотици години назад във времето и да се потопят в атмосферата на легендарния манастир, преспивайки в автентични монашески килии. Стаите се намират на първия етаж – всяка с отделен санитарен възел и уникална обстановка, препраща своя гост в тайнственото монашеско минало на манастира. Автентичните икони и аксесоари, както и специално подбраните мебели, ще направят престоя ви истинско приключение.

Снимки от Къщата за гости можете да разгледате ТУК!

Актуално